Natuurlijk isoleren met Hempwool

Hempwool is een hoogwaardig natuurproduct gemaakt van de vezels van de hennepplant. Het heeft een uitstekende isolerende werking.

De thermische, akoestische en vochtregulerende eigenschappen van Hempwool dragen bij aan een gezond en duurzaam woon- en leefklimaat. Hempwool van GreenInclusive is geschikt voor thermische en akoestische isolatie van daken, gevels, wanden en vloeren voor zowel nieuwe als bestaande woningen en gebouwen. Hempwool is een prachtig natuurlijk alternatief voor synthetische en minerale isolatiematerialen. Naast traditionele bouwtechnieken is ons product buitengewoon geschikt voor houtskeletbouw.

 

Alle voordelen op een rij

  • check CO2-positief; zeer goed voor het milieu
  • check Sterk ademend; comfortabel en gezond woonklimaat
  • check Temperatuur- en vochtregulerend
  • check Zeer sterk isolerend; zowel thermisch als akoestisch
  • check Lichtgewicht
  • check Van Nederlandse bodem
  • check Zeer geschikt in ‘dampopen’ bouwconstructies
  • check Gezond om mee te werken

Hempwool bestellen en toepassen

De Nederlandse (bouw)economie verduurzamen kunnen we niet alleen. Wij werken dan ook samen met bedrijven die net als wij het gebruik van biobased bouwmaterialen willen stimuleren en faciliteren. Bedrijven die alle kennis en expertise in huis hebben om bouwers en particulieren die willen verduurzamen met Nederlandse biobased bouw- en isolatiematerialen persoonlijk te adviseren. Hempwool is te vinden bij:

Wilt u meer weten over hennepisolatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons, of een van onze partners, op. Dat kan telefonisch of per email.

Ontwikkelingen

De isolatiematerialen van Hempwool kunnen worden gebruikt voor het isoleren van daken, vloeren en binnenmuren van de woning. Er kan worden gewerkt met meerdere lagen over elkaar om aan de gewenste dikte en mate van isolatie (RC) te voldoen. De matten zijn flexibel en passen zich aan het onderdeel aan. Onze verkooppartners kunnen u persoonlijk adviseren.

Wij zetten ons in voor de transitie naar een duurzame (bouw)economie