Partners

HempFlax is een sociaal verantwoordelijke onderneming met Groningse roots. Het bedrijf investeert in de ontwikkeling en vermarkting van betaalbare, natuurlijke hennepproducten en daarmee van toegevoegde waarde te zijn. Door op inspirerende wijze het bewustwordingsproces van ondernemers te stimuleren in de wereldmarkt dragen zij bij aan het verduurzamen van hun onderneming. Hempflax omarmt de filosofie van de circulaire economie en werkt zowel zelfstandig als in partnership aan duurzame oplossingen die steunen op dat kernprincipe.

 

Weee Nederland is een producentencollectief gevestigd in Apeldoorn. Weee Nederland is verantwoordelijk voor de efficiënte inzameling en verwerking van afgedankte elektrische apparaten in heel Nederland. Weee Nederland kenmerkt zich door volop in te zetten op duurzame en sociale inzamel, sorteer- en verwerkingsmethoden in samenwerking met de bij hen aangesloten partners.

Wilt u met ons samenwerken?

Bent u enthousiast over onze visie en aanpak? Bent u bereid om samen met ons de transitie naar een circulaire economie te versnellen? Neem dan contact met ons op!