Wij zijn GreenInclusive

Wij zetten ons in voor de transitie naar een duurzame (bouw)economie

  • check 1.200 hectare landbouwgrond
  • check 1.500 woningen en gebouwen
  • check 200 agrarische partners

Door het maken van natuurlijke producten waarin langdurig CO2 blijft opgeslagen dragen we actief bij aan de Nederlandse klimaatopgave(n). Circulariteit, CO2-opslag & sociale duurzaamheid vormen hierin voor ons de kernbegrippen. Door op Nederlands grondgebied zorg te dragen voor CO2 reducerende activiteiten en tegelijkertijd de markt voor natuurlijke producten te stimuleren, zorgen we voor een versterking van de effecten. Een verhoging van het aandeel natuurlijke producten leidt tot verhoging van de CO2 reducerende effecten.

Producten

Wij ontwikkelen en produceren producten waar langdurig CO2 in opgeslagen wordt. Door het toepassingsgebied uit te breiden, zal de adoptie van natuurlijke grondstoffen toenemen, kunnen we een veelvoud aan CO2 vastleggen en creëren we economisch en ecologisch perspectief voor de agrarische bedrijven die samen met GreenInclusive in vraag naar natuurlijke grondstoffen voorzien.

Bekijk onze producten

Samenwerken

GreenInclusive draagt bij aan de doelstellingen uit het Grondstoffenakkoord door duurzame en circulaire producten te ontwikkelen, produceren en vermarkten. In samenwerking met onze partners kunnen we ketens sluiten en zijn we in staat de transitie naar een circulaire economie te versnellen.

Leer ons kennen

Marthijs Roorda

Algemene zaken

Marriël Edzes

Carbon & digitalisering

Hendrik Roorda

Financiën

Loraine Westerneng

Marketing & communicatie

Bekijk het hele team
Contact
Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u samenwerken met GreenInclusive? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op!
Neem contact op

Wij zetten ons in voor de transitie naar een duurzame (bouw)economie